Proves de llenguatge oral

PLON-R (Prova de Llenguatge Oral de Navarra). És un test que serveix d’ screening o detecció ràpida del desenvolupament del llenguatge oral. Edat d’aplicació de 3 a 6 anys.

A-RE-PA Anàlisi del retard de la parla (E.M. Aguilar, M.S. Raventós Edita UB). Avaluació i elaboració del perfil fonètic i fonològic per l’anàlisi de les habilitats articulatòries i discriminatives de la parla infantil entre els 3 i 6 anys.

L’Exploració del llenguatge en el nen. Escola de patologia del llenguatge. Quaderns de l’EPL editat per J.Guixà, J.M. Vendrell. Avaluació de totes les àrees del llenguatge oral: fonètica i fonologia, morfosintaxi, lèxic i semàntica i pragmàtica, inclosa l’observació praxicoanatòmica.

PEABODY Test de vocabulari en imatges (Ll. M. Dunn, L. M. Dunn y D. Arribas) de Tea Ediciones. Detecció de les dificultats del llenguatge i avaluació de l’aptitud verbal i del vocabulari. De 2 anys i mig a 90.

ITPA Test Illinois d’Aptituds Psicolingüístiques (Samuel A., Kirk, James J. Mc Carthy, Winfred D. Kirk.) de TEA Ediciones. Avaluació de les funcions psicolingüístiques implicades en el procés de comunicació. Distingeix entre les aptituds psicolingüístiques quan la informació arriba pel canal auditivovocal o pel canal visomotor. Distingeix també entre el nivell representatiu i el nivell automàtic de les funcions psicolingüístiques. Detecció d’aptituds i dificultats específiques. Edat de 3 a 10 anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s